tiistai 16. syyskuuta 2014

DigiKylli aloittaa duunit

Liityin Sadun ja Minnan seuraan SenioriVerkko-projektissa. Havainnoin projekti-työympäristöä sekä tieto- ja viestintätekniikan maailmaa. Haluan kertoa sinulle miten SenioriVerkko-projektissa sujuu; mitä Satu ja Minna tekevät työpäivien aikana, mitkä asiat onnistuvat, mitä kompastuskiviä tielle pyörähtää ja minkälaisia oivalluksia ja ideoita syntyy.

Projektityö on antoisaa, mutta ei aina niin helppoa. Toivottavasti avoimuuden kautta voin antaa sinulle uusia ajatuksia miten projektityötä voi tehdä. Kerron myös miten tieto- ja viestintätekniikkaa voidaan käyttää ikääntyneiden ja ammattilaisten parissa. Toivon kommentteja ja ehdotuksia sinultakin, vuorovaikutuksessa syntyy loisto-oivalluksia. 
  
Digimaailman ilmiöt kiinnostavat minua. Uutta tulee koko ajan ja haluan pysyä kärryillä. Blogissa aion ihmetellä uutuuksia ja kummastella jo olemassa olevia palveluita ja teknologiaratkaisuja.

Älä hämmästy, saatan kirjoitella muistakin kiinnostavista asioista. Olenhan lennokas ja monesta innostuva daami!

DigiKylli vauhdissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018