torstai 30. lokakuuta 2014

Viilaan ja höylään ja kävelen vaan

Olen nyt viikon katsellut kun Satu ja Minna käyttävät kävelypistettä töitä tehdessään. Molemmat näyttävät tyytyväisiltä ja virkeemmiltäkin jollakin tapaa. Askeleita kerääntyy, hommat hoituu samalla ja hyvinvointi paranee...ehkä pikkuisen kuntokin. Sadun näin tyytyväisenä katselevan puolisalaa kalorinkulutustakin.

Päätin livahtaa laitteelle eilen kun he lähtivät esittelemään tablettilaitteita itäiseen omaishoidon toimintakeskukseen. Minähän kehuskelin etten tätä laitetta tarvitse, koska liikun niin paljon. Huomasin ettei vapaa-ajan liikunta korvaa työssä istumista. Luulen, että jäin koukkuun. Sen verran hauska ja hyödyllinen tämä on.

Pientä totuttelua kävelypiste kuitenkin vaatii. Oma rytmi on löydettävä ja sopiva nopeus kävelyalustalle. Ei kannata hurjastella alussa ainakaan. Niin, ja kävellä siinä pitää...ettei käy kuten minulle...matto vei kohti seinää kovaa vauhtia, kun unohduin haaveilemaan.


4 kommenttia:

 1. Hyvä Digi-Kylli!!!! Olet ihan edelläkävijä tai paremminkin edelläkävelijä!

  Nimim. Perässä tullaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti arvostuksestasi. Eteenpäin tässä kävelläänkin:) Tervetuloa mukaan. #DigiKylli toivottaa aurinkoista päivää!

   Poista
 2. Mikä koulutus DigiKyllillä mahtaa olla?

  VastaaPoista
 3. Olen kaikkien tieteiden ja taiteiden tohtori elämän yliopstosta

  VastaaPoista

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018