tiistai 4. marraskuuta 2014

Siitä suunnittelun ihanuudesta

Meillä on meille sopiva projektinhallintamenetelmä. Kaikki toiminta (suunnittelusta toteutuksen kautta arviointiin) kirjataan Minnan ja Sadun suunnittelemaan aika- ja seurantajanaan. Sieltä kaikki suunnitellut ja eri vaiheitaan elävät toimet löytyvät hyvässä järjestyksessä. Samaan tiedostoon on muokattu Eloisa ikä -hankkeen Eloisa-työkalu seurantaa varten. Näin asiat löytyvät yhdestä paikasta.

Se onkin sitten aivan eri asia toteutuuko kaikki suunnitellun mukaan. Kun piloteissa toimitaan ihmisten ja monien eri tahojen kanssa on mahdotonkin mahdollista.

Satu ja Minnakin ovat joutuneet (tuskasta kihisten) hyllyttämään muutaman jutun, koska toteutus on kuitenkin loppukädessä näyttänyt epävarmalta räpellykseltä hyvästä suunnittelusta huolimatta. Joskus on viisasta myöntää tappionsa ja joskus siitä tappiosta syntyykin joku uusi loistojuttu. Teillekin on varmaan käynyt niin toisinaan?

Tällä hetkellä suunnittelemme mielenkiintoista pilottia. Sen piti alkaa lokakuussa, mutta "luonnonvoimat" iskivät väliin ja marraskuun lopulle tässä mennään. Mukana on hyviä tahoja, hyvä meininki, uutta asiaa ja kovasti innostusta. Siitä lisää myöhemmin.

Aika- ja seurantajanalta näkee projektin kokonaisuuden.

Aika- ja seurantajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018