perjantai 2. marraskuuta 2018

Pelaa mummo, pelaa pappa!

Peliviikko on täällä taas. Olen jo vuosia puhunut pelaamisen puolesta ja jatkan samalla linjalla. Enter ry:n Ikinörtti-blogissa oli niin mainio kirjoitus asenteista ja pelaamisen hyödyistä, että ilahduin suunnattomasti. Olen itsekin törmännyt kielteisiin asenteisiin, mutta ne ovat vuosien mittaan vähentyneet. Jotkut pitävät pelaamista edelleen höpöhöpönä, joten työtä on vielä tehtävä.

Pelaamisen hyviä puolia olen todistanut tässä vuosien mittaan. Meillä on eräs "vakio-pelaaja", joka on käynyt useammassa meidän peli-infossa kokeilemassa pelaamista. Joka kerran hän on halunnut oppia uuden pelin ja silminnähden nauttii aivonystyröidensä harjoittamisesta. Tiedetään, että pelaaminen voi kohentaa seniorin toimintakykyä, mutta se on myös mahtavaa ajanvietettä. 

Itsekin hurahdan välillä pelien maailmaan. Tällä hetkellä kokeilen Brain it On! -peliä. Siinä onkin ollut haastetta mukavasti.


Peliviikolla on senioreille suunnattuja pelitapahtumia. Esimerkiksi maanantaina 5.11. Espoossa Sellon kirjastossa on Eläkeliiton pelitapahtuma. Keskiviikkona 7.11. on Kampin palvelukeskuksessa Helsingissä Enter ry:n pelitapahtuma. SenioriVerkkokin on siellä, joten tule ihmeessä tutustumaan pelien maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018