torstai 18. syyskuuta 2014

Syksy saapui projektiin

Yht'äkkiä yllättäen huomattiin, ettei enää olekaan kesä. Piti nimittäin täyttää RAY:lle avustuksen jatkohakemus. Onneksi Minna ja Satu ovat luovuuden lisäksi tarkkoja tyttöjä kirjaamaan ja tarkentamaan. Itse keskityn mieluiten tietotekniikkaan ja jätän tylsät jutut heille. Ensi vuoden toiminnan tarkentaminen on nyt onneksi tehty. Talousarvion viilailu vaati pohtimista, onneksi meitä auttaa lukujen asiantuntija - talouspäällikkö.

Satu ja Minna kävivät tiistaina Kalliossa Seniori-Vamoksen reippaita työntekijöitä moikkaamassa. Olikin antoisaa keskustelua. Vaihdettiin kuulumisia ja mietittiin miten projektit etenevät parhaiten. Vertaistuki ja kannustus toiselta pieneltä projektilta on kullan arvoista.

Torstaina 18.9. vietetään Kansallista etätyöpäivää. Minnalle sattuikin oma etätyöpäivä juuri tuohon. Etätyö on työtyytyväisyyden, jaksamisen ja tehokkuuden kannalta hieno mahdollisuus. Suositellaan!

Kallion kulmilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018