tiistai 25. marraskuuta 2014

Mikä se sellainen normipäivä on?


Projektityössä päivät vaihtelevat sisällöltään. Harvoin on kahta ihan samanlaista. Yleensä "normipäivä" alkaa sillä, että päivitämme some-kanavat. Usein kyllä käy niinkin, että kun avaan Twitterin tai Facebookin niin Satu tai Minna on jo jakanut hyvän julkaisun. Minulla on vielä oppimista.

Vaihtelevin välein päivitetään VerkostoSkuuppi, AppsForElderly, Instagram, Pinterest ja tietysti minun oma blogini. Eilen tämän lisäksi meillä oli tulevan pilotin suunnittelupalaveri kumppanien kanssa. Sieltä Satu ja Minna riensivät opastamaan yhteistyökumppaneita iPadin käytössä sekä iäkkäille sopivien sovellusten valinnassa. Palattuaan he alkoivat tarkistaa pilottiin liittyvää sopimusta. Sillä välin sain hengähtää ja tutkia rauhassa Tauskin seikkailuja Seiska-lehdestä.

Loppupäivän minä päivitin aikajanaa (luottavat jo minuun sen verran), mutta Satu ja Minna huolsivat vielä laitteita sekä katsastivat loppuviikon tapahtumia. Työajan jälkeen Satu ja Minna luultavasti löhöilevät kotonaan. Minä kyllä saatan ideoida (ideat ei aikaa katso) ja twiittaillakin.

ps. täältä voit kurkata meidän some-kanavia, tervetuloa seuraamaan!

SenioriVerkon Facebook, Twitter ja Instagram.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018