tiistai 16. joulukuuta 2014

Yksin vai yhdessä?

Tykkään tehdä yhteistyötä. Eihän yksin nyhvertämällä saa niin paljoa aikaan. Toiselta osapuolelta voi ammentaa uusia ideoita, tukea ja kannustusta. Enhän minäkään aina ole oikeassa, voin löytää ihan uusia näkökulmia omaan työhön.

Mutta onhan niitä haasteitakin. Aikataulut ja työtavat pitää sovittaa yhteen, erilaisuutta on suvaittava ja osattava hyödyntää. Pelisäännöt pitäisi olla kaikille samat. Joskus rasittaa kun asiat eivät etene (niin kuin itse haluaisi). Vuorovaikutustaidoissa on aina oppimista.

Yhteistyö sujuu, kun kaikki osapuolet tekevät sovitut tehtävät ajallaan. Kunnioitusta, luottamusta ja jämptiyttä tarvitaan, niin tavoitteisiin päästään. 

Satu ja Minna tekevät nyt yhteistyötä muun muassa Kontulan palvelukeskuksen kanssa. Siellä somalinaisten ryhmä tutustuu tabletteihin. Kuulemma valokuvien ottaminen toisista oli hihityttänyt kovasti :) Eri kulttuurit ja ikäpolvet kohtaavat, se on jännittävää.

Käsityöt sujuu ja kohta tablettikin on tuttu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018