tiistai 14. huhtikuuta 2015

Oodi sähköisille työvälineille

Kuuntelin eilen, kun Satu ja Minna juttelivat työnteon muuttumisesta hyödyntämällä digitaalisia työvälineitä. Ennen pöydät ja laukut pursuivat paperipinoista, kynistä ja tulostetuista muistiinpanoista. Nyt niitä ei juurikaan näy. Kaikki kulkee mukana pienessä ihmeellisessä tablettilaitteessa.

Samainen tablettilaite toimii tarvittaessa meidän puhelimenamme, muistionamme, someväylänämme, tiedostopankkinamme, videointivälineenämme, kalenterinamme sekä tietysti myös toisinaan asiakkaidemme kokeilulaitteena. Tuosta vaan tabletti esille ja tärkeä viesti lähtee nopealla painalluksella maailmalle.

Ehkä hienoin ominaisuus on sähköinen kalenteri, jos sitä enää siksi voi kutsua. Huolella mietityt otsikot tapahtumille mahdollistavat valmiin jakamisen ja tilastoinnin. Sieltä vaan haku päälle ja valmis tapahtumatilasto on käsissä... voiko olla kätevämpää?

Niin, ja tietysti sähköinen kävelytyöpöytämme. Näin sitä käytetään asiakastyössäkin... Helmihän heti innostui kävelemään.

Hyvä työväline palvelee kaikkia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Kun isä älyluurin osti

Puhelin kilahtaa. Haloo...mitä...isä...ookko siellä? Vastaa jos oot! Huhuuuu......isäää??? Sisko soittaa hätääntyneenä, että isältä tulee h...

Eniten luetut 2018