maanantai 14. syyskuuta 2015

Syyskuun haipakkaa

Onpa tämä synttärikuukausi alkanut vauhdikkaasti, yhtäkkiä onkin jo kuun puoliväli. Tekemistä piisaa Sadulla ja Minnalla. Tärkeä syyskuun muistettava on Raha-automaattiyhdistyksen jatkohakemus, se onneksi on jo hyvällä mallilla. Olemme samalla tutustuneet avustusten verkkoasiointiin.

Kontulan palvelukeskuksen vapaaehtoinen atk-opastaja Teuvo aloitti syyskauden ja neuvoo lisähommina Myllypurossa Helykodin naapuritalon rouvia tietokoneasioissa. Hän onkin kovasti pidetty opastaja. Päästessään paikalle Satu ja Minnakin ovat auttavina käsinä. Usein opastus onkin kädestäpitäen hoidettavaa hommaa. Rouvat muuten pitävät hyvää huolta opastajien jaksamisesta eli tankkauksesta, viimeksi oli kakkua tarjolla, nam!

Teuvo opastaa innokkaita senioreita.
Tälle viikolle on sovittuna muutama tapaaminen, liittyen tuleviin hommiin. Lisäksi pitää valmistautua Enter ry:n järjestämään opastajien valtakunnalliseen tapaamiseen. Siellä esittelemme SenioriVerkon tapaa toimia sosiaalisessa mediassa. Minua se vähän jo jännittää, mutta eiköhän Satu ja Minna hoida sen sujuvasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018