torstai 17. joulukuuta 2015

Pitkän iän salaisuus - viini ja villit miehet

Terveet elämäntavat - siinäkö avain #satavuotiseen elämään? Tänään pohdin Teijan ja Sadun kanssa asiaa kun törmäsimme ET-lehdessä juttuun Hellästä. Hellä risteilee ja viettää joulunkin Pärnussa. Viini ja villit miehet ovat pitäneet Hellän pitkäikäisenä. Hellähän hakkaa meidätkin vireillä elämäntavoillaan mennen tullen!

Veteliläinen Ilta puolestaan on erittäin pirteä ja viittä vaille satavuotias. Vireys ja mieli ovat hyvät. Ilta kokee elävänsä elämänsä onnellisinta aikaa. Hän viihtyy hyvin: "Istun päiväkaudet telkkarin edessä, ruukaan katsoa Lemmen viemää ja uutiset." Lempi, 103-vuotta, on seurallinen ja viihtyy vanhainkodissa. 101-vuotias Martta puolestaan on huumorintajuinen ja itsepäinen.

Päätettiin heti ottaa jokaisesta rautarouvasta pikkuisen mallia. Ei kyllä kerrota miten :). Minä lähden nyt pienelle lomalle joulun ajaksi (en luota blogia Sadun ja Teijan haltuun, sillä heidän juttunsa ovat hieman tylsiä). Ihanaa joulun aikaa teille kaikille!                                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018