torstai 10. maaliskuuta 2016

DigiKyllillä on huono päivä

Ajattele positiivisesti. Joka tuutissa koitetaan saada meidät tukahduttamaan kielteiset tunteemme. Himskatti, minulla ainakin huono päivä ja se kiukuttaa. Ihan mahdoton koittaa muuttaa sitä juuri nyt paremmaksi. "Omiin asenteisiin voi vaikuttaa" - en kuule halua! Huono päivä on huono päivä ja haluan kiukutella!  Onneksi nuo kaksi työkaveriani lupasivat tänään olla kiltisti.

Tähän mennessä tapahtunutta:
 • Auton sivuikkuna ei sulkeutunut ja ajoin 40 km korvani viereinen ikkuna auki. Nyt korvaa särkee. Tuorekelmu peittää ikkunan sateelta. 
 • Unohdin tietokoneen kotiin. Sen, jolla työskentelen kotona, mutta poikkeuksellisesti tein sillä eilen työpaikalla töitä. Tein kaavion huomisaamun tärkeään tapaamiseen ja tallensin sen koneen työpöydälle. En pilveen. Siellä se on eteisen lattialla. Jouduin tekemään työn uudelleen. 
 • Ulkona ei paista aurinko.
 • Menimme kello kahdeksi infokäynnille senioriryhmään. Ryhmä oli ohi. Meidän olisi pitänyt olla paikalla kello kaksiTOISTA. Onneksi ohjaajalla oli myös toinen aihe ja kaikki sikäli hyvin. 
 • Lähdin tapaamisesta metrolla väärään suuntaan palatessani työpaikalle. Työkaverit jäivät toimittamaan asioita (pah, kahville kuitenkin menivät). 
OPETUS:
 1. Tallenna kaikki mitä teet tiedostoihin, ei työpöydälle.
 2. Opettele käyttämään esim. GoogleDrivea, jolloin voit tallentaa tärkeimmät tiedostot pilveen ja löydät ne millä koneella tahansa. Voit myös jakaa muille tidoston katselemis- tai muokkaamisoikeudet. Kätevää.
 3. Kun joku sanoo, että auton ikkuna on rikki, usko, äläkä kokeile.
 4. Tuorekelmu ja teippi ovat kätevät keksinnöt. Pidä ne aina mukanasi.
 5. Pidä käsilaukussasi korvatulppia tai edes nenäliinoja. Et voi tietää milloin täytyy tukkia korvat.
 6. Varmista selkeästi jo sovittaessa päivämäärät ja kellonajat. Olet saattanut unohtaa korvatulpat korviisi.
 7. Opettele laskemaan hitaasi kymmeneen. Toista tarvittaessa. Hengitä välillä syvään (klikkaa tästä ja kokeile, toimii)

Joskus on huono päivä - huomenna paistaa aurinko. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018