maanantai 13. kesäkuuta 2016

DigiKylli kamuineen kaltereiden takanaJos sinä ehdottaisit inspiroivaa ympäristöä luovalle ajatuksenjuoksulle, tulisiko mieleen vankila? Nuo kaksi työkaveriani etsivät tapaamispaikkaa DigiKyllin kamuille ja päätyivät vankilaan. Minä kyllä otin tiirikan varoiksi mukaan, mutta päästiin sentään hymyilevinä ja hyvin ruokittuina pois. 

DigiKyllin kamut ovat eläkeikäisiä primusmoottoreita, jotka arvioivat luotsaammeko SenioriVerkko-hanketta oikeaan suuntaan ja oikeilla keinoilla. Ilman minun ehdotustani kuunnella näitä Annikkeja ja Teuvoja olisimme vähintään ojassa. Itsekseen Satu ja Teija sokeutuisivat asioille. "Olette innostajia, kannustajia ja eteenpäin menijöitä", kiteytti Annikki toimintaamme. Arviointiryhmä muuttuikin heti sparrausryhmäksi. Erityisesti meitä muistutettiin huomioimaan myös huonokuntoisimpia iäkkäitä. Elämyksiä ja hauskuutta tarvitaan myös tietotekniikassa, jotta nämä asiat eivät ole pelottavia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

SenioriVerkon DigiKyllit esittelyssä

Meiltä välillä kysytään, keitä oikein on DigiKyllit. Tämän luettuasi tiedät,  ketä SenioriVerkko-projektissa työskentelee. Tässä siis esitte...

Eniten luetut 2018