perjantai 28. lokakuuta 2016

Peilissä se totuus luuraa

Syksyn kohokohta oli tiistaina - DigiKyllien kokoontumisajot. Erityisen ylpeä olen, että hankkeen "ohjausryhmällä" on minun nimeni. Satu ja Teija päättivät luoda tilaisuudesta jälleen epävirallisen ja rennon, jotta porukat olisivat mahdollisimman luovalla ja ideoivalla tuulella. Niinhän siinä sitten kävikin. Tarjolla oli pakkotyötä, kaltereita, huvia ja hyvää ruokaa.

Teemme tärkeää työtä iäkkäiden parissa ja tarvitsemme siihen kumppanien innostusta, ajatuksia, arviointia ja tukea. Peili onkin tärkeä työvälineemme. Siihen katsominen kummasti palauttaa pääasian mieleen: kenelle tätä teemme ja miksi? Tavoite on edelleen sama: iäkkäiden toimintakyvyn ja osallisuuden edistäminen tieto- ja viestintätekniikan avulla. Se miten sen teemme, vaihtelee ja löytää uusia uomia. Toisinaan niitä  uomia ei ole meinattu edes löytää. Ilman hyviä ja osaavia kumppaneita ei mentäisi näin hyvällä tuloksella.

Meidän peilinä toimii Enter ry, Eläkeliiton ja Ehyt ry:n LähiVerkko-hanke, Vanhustyön keskusliiton Seniorit surffaa - nettiopastaja auttaa -hanke, Eläkkeensaajien keskusliiton Verkosta virtaa- hanke.Vanhus- ja lähimmpispalvelun liiton Iloa Arkeen -pysäkit sekä teknologiaprojektien rohkea pioneeri Saana. Nyt on taas intoa päällä ja hyvä fiilis. Kiitos kaikille. 

Jos haluat kurkistaa mitä palautetta saatiin, niin kurkkaapa tästä linkistä Padletiin. Siellä se totuus luuraa! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018