torstai 21. helmikuuta 2019

Sote-ammattilainen, oletko digitaitava?

Miksi sinun pitäisi olla digitaitava? Kun omaat taidot käyttää älylaitteita ja sovelluksia, voit hyödyntää uusia työtapoja ja toimintamahdollisuuksia. Korviini on kantautunut, että motivaatiota kyllä löytyy käyttää uusia työtapoja ja -välineitä. Ammattilaisten digitaitavuus edellyttää, että innostuksen lisäksi työntekijän laitteet ovat kunnossa ja työnantaja tarjoaa tarvittavan opastuksen.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten digitaitavuudesta on iloa ja hyötyä sekä heille itselleen, että asiakkaille. Monet työtehtävät nopeutuvat, kun voit esimerkiksi jo asiakkaan luona tutkia tarvittavat tiedot netistä. Voit käyttää hyödyksi pelejä, videoita ja kuvia. Kun asiakas kyselee apua kännykkänsä tai tabletin käytössä, mikäs sen upeampaa kuin se, että osaat näppäränä neuvoa häntä. Sehän auttaa senioria digiloikan ottamisessa. Kun hän osaa ja uskaltaa itse hoitaa asioitaan, se kasvattaa omanarvontuntoa ja luo turvallisuuttakin.

Olkaamme kaikki digitaitavia! Kurkkaa täältä koko stoori: Miksi DigiTaitavuutta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Kun isä älyluurin osti

Puhelin kilahtaa. Haloo...mitä...isä...ookko siellä? Vastaa jos oot! Huhuuuu......isäää??? Sisko soittaa hätääntyneenä, että isältä tulee h...

Eniten luetut 2018