tiistai 30. syyskuuta 2014

Virtaa ja vauhtia

Olipas vauhdikas aamu! Tapaaminen kollegoiden kanssa Kalliossa liittyen tablettilaitteisiin. Minna on päivittänyt tapahtumia VerkostoSkuuppiin ja Satu valmistellut huomista palautetilaisuutta. Kuulemme kuinka Roihuvuoren palvelukeskuksen päiväpaikka Liina on hyödyntänyt lainassa olevaa iPadia ja muita vempaimia.

Itse olen hoidellut Twitteriä ja Facebookia. Keskiviikkona ollaan porukalla suunnittelemassa koko yhdistyksen uusia nettisivuja ja torstaita varten valmistellaan ison pilotin käynnistämisjuttuja yhteistyökumppanin kanssa. Alan hiljalleen pääsemään SenioriVerkon vauhtiin mukaan. Ei tässä sammaloiduta:)

Metroasemat tulevat tutuiksi näissä hommissa.

2 kommenttia:

 1. Hei DigiKylli!

  On kiva lukea näitä sinun juttuja. Kun kerroit hoidelleesi teidän SenioriVerkkolaisten Twitteriä ja Facebookia, tuli mieleeni kysyä, että oletko törmännyt siellä Some-maailmassa semmoiseen Innokylään? Se on kanssa sote-alalla ja tekee näitä digitouhuja. Ne innokyläläiset on nyt lähdössä jonnekin laivaristeilylle, missä on pallomerikin. Vissiin jo ensi viikolla. Sinä kun liikut sujuvasti siellä bittiavaruudessa muutenkin, niin olisiko mahdollista, että menisit mukaan sinne reissuun ja lähettäisit vaikka kivoja kuvia tai videoklippejä pallomerestä. Salamatkustajana piuhaa pitkin... eikö olisi aika jännää. Siellä risteilyllä ja pallomeressä saattaa olla niiden sinun ihmistyökavereiden tuttujakin. Kerrohan, mitä tuumaat ehdotuksesta?

  Terkuin,
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina,
   kiitos kommentista! Kyllä Innokylä on tuttu, pitääpä kirjoittaa siitä joku päivä juttua... Ihan valtavan hauskalle kuulostaa pallomeri, sinne sukeltaisin mieluusti :) Pitääpä kuulostella kuka lähtee reissuun, Minna ja Satu kun ei tänä vuonna pääse lähtemään. Mutta salamatkustajana.. joo, ehdottomasti olen valmis siihen! Pieni seikkailu piristää varmasti!

   Terkuin, DigiKylli

   Poista

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018