torstai 7. toukokuuta 2015

Kesää odotellessa - syksyä valmistellen

Meillä on ollut Minnan ja Sadun kanssa melkoista hoppua. Jopa TERVE-SOS 2015 Jyväskylässä jäi väliin. Vaikka olen virtuaalihahmo ja hengailen mielikseni bittiavaruudessa, niin päätin jäädä auttamaan kollegojani. Onneksi siellä on meitä edustamassa muita Eloisa ikä -ohjelman hankkeita ja tietysti Eloisat itse.

Kesälomia odotellessa valmistelemme syksyä. Vaihetavoitteet on tarkistattava ja valmisteltava DigiKylli-ideointiryhmän kokousta perjantaille (olen erittäin ylpeä, että Satu ja Minna antoivat ryhmälle nimeni). Tiistaina 12.5. on pelitapahtuma yhdessä Enter ry:n kanssa Kontulan palvelukeskusessa. 26.5. Helsingin kaupungin lähiöliikunta järjestää Citykävely-tapahtuman senioreille 18 paikassa ympäri Helsinkiä. SenioriVerkko rakentelee juuri nyt Myllypuron osuudesta virtuaalista versiota. Tämän lisäksi valmistelemme kahta uutta pilottia. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Niin että hommaa piisaa. Olen minäkin jotakin tehnyt... aika paljonkin. Olen korkeakulttuurin ystävä, joten runoilen mielelläni. Sujautanpa tänne linkin tuotokseeni niin pääsette ihastelemaan (Vanhustenviikonlehti, sivu 22 ). Ehkä kuitenkin runoa tärkeämpi on tuo hieno SeniorSurf-tapahtuma.

Terveisiä kaikille TERVE-SOS -tapahtumaan ja ollaan taas linjoilla.

Kevättä ilmassa (kuva Helena).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018