tiistai 1. syyskuuta 2015

DigiKyllin blogisynttärit

Vuosi sitten aloitin työt SenioriVerkossa. Satu ja Minna saivat idean blogista, johon projektityötä voisi kuvata monipuolisesti. Ajatus oli, että se kokoaisi yhteen paikkaan kaiken, mitä SenioriVerkossa tapahtuu. Kirjoittajaksi pyydettiin minua, suostuin oitis. Syyskuussa ilmestyi ensimmäinen blogikirjoitukseni.

Nopeasti meni vuosi, olen ihan hämmästynyt. Olen kirjoittanut projektityöstä, verkostoista, tieto- ja viestintätekniikasta, tapahtumista ja sovelluksista. On hauskaa, että olen jäänyt ihmisten mieleen. Minulta on mm. pyydetty runoa ja onpa pyydetty mukaan tapahtumiinkin. Satu ja Minna ovat mielissään julkisuudestani!

Taidan jatkaa samaan malliin. Kirjoitan ideoistani ja ajatuksistani edelleen omalla tyylilläni. Tarkkailen projektityötä ja teknologian maailmaa.

Juhla-asussa valmiina bileisiin!

2 kommenttia:

 1. LähiVerkko onnittelee DigiKylliä vuosipäivänä! Suurella riemulla olemme jakaneet kirjoituksia ja ihailleet saavutuksianne.
  Haluamme kuitenkin haastaa DigiKyllin kokeilemaan vloggausta siis tavallisemmin tubettamista. Mitäs siihen sanot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos :D Nyt pistitte pahan... mutta mitään haastetta en jätä väliin!!! Se onkin hyvä, että välillä joutuu "paineen alle". Jotain aion keksiä :D

   Poista

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018