torstai 22. lokakuuta 2015

Vaikuttavaa toimintaa Vantaalla

Terveisiä vaan Hotelli Vantaasta. Kyllä, juuri sieltä kuuluisasta HotelliVantaasta. Olen täällä ensimmäistä kertää (Satu on ollut kerran ennenkin). Meillä ei ole bailupakettia vaan olemme vakavammmalla ohjelmalla liikkeellä. On meinaan RAY:n avustustoiminnan vuotuinen Vaikuttavaa!-koulutuspäivä avustusta saaville järjestöille. Nyt on jo käyty läpi RAY:n vuodelta 2014 keräämää tietoa avustusta saavien järjestöjen toiminnan tuloksista ja vaikutuksista alueittain ja toimialoittain, Myös Kuntoutussäätiön ARTSI-hanke on esitteillä. ARTSISTA löytyy malleja arviointiin ja palautteen keräämiseen.

Kaiken tämän tärkeän lisäksi on taas kiva nähdä verkostoja ja tutustua uusiin. Sehän on ihan projektien elinehtokin. Kuntoutuksen edistämisyhdistys ry:n Aulikki tuli ensimmäisemä vastaan. Eloisa ikä- hanke on myös paikalla. Ray:n Elinakin  istuu tässä kuuntelemassa Janne Jalavaa (vaikuttava tapaus tuo Janne). Pakostakin tässä taas viisastuu. Oho...nyt pitää keskittyä Janneen. Mukavaa päivää kaikille.
Satu ja Key:n Aulikki...pakottivat kuvaamaan



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Yhteisöllisyys tekee hyvää ihmiselle

Yhteisöllisyys on meille kaikille tuttu sana. Siitä ja etenkin sen puutteesta puhutaan paljon. Se koetaan yleensä positiivisena ja voimaann...

Eniten luetut 2018