perjantai 4. joulukuuta 2015

Nyt ei pihtailla joulukalentereissa

Ihmeissäni katselin kun työkaverini availivat useiden joulukalentereiden luukkuja ihan innoissaan. Minä olen saanut aina vain yhden (perinteinen, josta 6.12. tulee Suomen lipun kuva), mutta näillä oli monta! Latailivat niitä tableteilleen ja surfailivat eri verkkosivujen kalentereissa. Yhden kalenterin luukusta avautuu aina kaunista musiikkia ja ajatelma (Positiivareiden joulukalenteri), toinen yllättää uudella pelillä tai harjoituksella (Papunet), mikä haastaa sopivasti aivoja. Tästä tuli minun lempparini, vaikka harmittaakin, etten keksinyt sanaristikossa sanaa "lapanen" vaan yritin tarjota väkisin tumppua.

DigiKylli presidentinlinnassa - missä Sauli ja Jenni?

Saitko kutsun Itsenäisyyspäivän vastaanotolle? En minäkään. Taas täytyy katsoa puvut telkkarista.  Mutta minäpä tein virtuaalikierroksen Presidentinlinnassa tänä aamuna Hesarin vinkkauksesta. Otin oikein kirjahyllystä Jennin runokirjan viereeni omistuskirjoituksen saamisen toivossa, mutta ketään en kierroksellani nähnyt. On muuten paljon pienempi paikka kuin telkkarista katsoen luulisi.

Tavattoman hyvää ja onnellista Itsenäisyyspäivää kaikille!
DigiKylli


1 kommentti:

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018