torstai 25. elokuuta 2016

DigiKyllin digivinkit syksylle

Tässä tulee pari syksyistä vinkkiä, joita kannattaa jakaa eteenpäinkin. Monelle sosiaalinen media on tuttu mutta uutta asiaa pukkaa sielläkin koko ajan. LähiVerkon Netikäs-materiaali tarjoaa selkeän ja kattavan katsauksen mediamaailman kiemuroihin. Olemme ylpeitä siksikin Netikkäästä, että Teija on ollut mukana työryhmässä. 

Enter ry:n opastukset, koulutukset ja luennot jatkuvat entiseen malliin pääkaupunkiseudulla. Vastaavia toimijoita löytyy jo ympäri Suomea. Verkosta virtaa! -hanke tarjoaa vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille vertaisohjaajakoulutuksia. Hieno mahdollisuus jeesata muita ja saada itselleen mukavaa tekemistä.

Valtakunnallinen SeniorSurf-päiväkin kannattaa painaa mieleen. Silloin on paljon tapahtumia ympäri Suomea. Mekin olemme koko porukka mukana tablettien kera 5.10. Kinaporin palvelukeskuksessa. SenioriVerkossakin on uutta suunniteltu. Tässä toimessa on kulunut pari kiloa tummaa chilisuklaata ja pusseittain lakua.  Hipaisemalla sormella tai hiirellä liikuttaen linkistä aukeavaa SparkPage-esitystä, näet mitä suklaan voimalla saa aikaan... Kivaa syksyä kaikille!


Adobe Spark Page

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Yhteisöllisyys tekee hyvää ihmiselle

Yhteisöllisyys on meille kaikille tuttu sana. Siitä ja etenkin sen puutteesta puhutaan paljon. Se koetaan yleensä positiivisena ja voimaann...

Eniten luetut 2018