torstai 15. joulukuuta 2016

Digitaalinen tilinpäätös - yhdessä on enemmän

Taas alkaa olemaan tilinpäätöksen aika. Minne ne vuodet katoaa? Paljon on saatu aikaan ja paljon jäi tekemättä. Eteenpäin katsoessa huimaa. Tarve digihoivaan vain kasvaa. Tervetuloa uudet hankkeet mukaan.

SenioriVerkon käynnistyessä oli iäkkäiden tarpeet hieman erilaisia kuin nyt. Silloin opastettiin laitteiden käyttämisessä ja hankkimisessa (toki tärkeää yhä). Nyt meidän painopisteemme on pääasiassa sähköiset palvelut. Opastamme mistä niitä löytää, kuinka niitä voi hyödyntää ja miten niitä käytetään. Annamme vinkkejä mitä kaikkea digimaailma voi tarjota niin hyvässä kuin pahassakin. Hälvennämme pelkoja, ennakkoluuloja ja yritämme "inhimillistää" sanaa digitalisaatio.

Onneksi emme ole yksin. Kiitokset mahtavasta yhteistyövuodesta kaikille: DigiKyllin lukuisat lukijat, Enter ry, Eläkeliiton ja Ehyt ry:n LähiVerkko -hanke, Vanhustyön keskusliiton Seniorit surffaa - nettiopastaja auttaa -hanke, Eläkkeensaajien keskusliiton Verkosta virtaa -hanke ja Valli ry:n Ikäteknologiakeskus. Niin ja erityiskiitokset RAY:lle.  Me kaikki saamme jatkaa tärkeää työtämme ikääntyvien hyvinvoinnin eteen.

Yhdessä on enemmän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018