perjantai 18. tammikuuta 2019

Säästä rahaa ja hanki kunnon työkalut

Hep, käsi ylös, jos olet kuullut, että esimiehellä on upea älykännykkä ja liikkuvaa työtä tekevällä työntekijällä on vanhempi kapula. Jopa sellainen, jossa ei ole nettiyhteyttä tai mahdollisuutta ottaa kuvia. DigiKylli nostaa käden, surullisena! Minnalla ja Sadulla on työvälineet hyvällä mallilla, mutta olen törmännyt paikkoihin, joissa parantamisen varaa on!

Älypuhelin ei ole vain puhelin, jolla ollaan yhteydessä soittaen tai viestien. Sillä työntekijä voi hoitaa työtään monimuotoisesti. Nykyajan puhelin on viestintäväline, jolla voi seurata kalenteria, ottaa ja katsoa valokuvia ja videokuvaa, hoitaa sähköpostit, katsoa karttaa ja navigoida, voi kuunnella radiota, katsella tv-ohjelmia, tehdä esityksiä, etsiä netistä tietoa, markkinoida työtään ja yritystään. Ja sovellusten määrä on valtava, jos tarvitsee askelmittaria, se löytyy. Pimeässä apu löytyy kännykän taskulampusta. Voit tarvita ajastusta tai herätystä, sekin onnistuu. Sanakirja ja käännösapukin löytyy taskustasi. Jopa kompassi, vatupassi tai parkkikolikko löytyy sovelluksista.

Voisin kuvitella, että työnantaja haluaa, että työ sujuu nopeasti ja helposti. Työntekijän fiiliskin on positiivinen, kun hän saa tehdä asiakastyötä parhain mahdollisin laittein ja apuvälinein. Sehän luo hyvää työilmapiiriä, nostaa motivaatiota ja innovatiivisuutta. Työntekijä saa käyttää uusia työtapoja, jotka nostavat tehokkuutta. Ehkäpä työntekijä keksii myös uusia mahtavia työtapoja, jotka hyödyttävät häntä ja asiakasta lisää. Rahan ja työajan säästämisestä työnantaja varmasti pitää. Siispä panostus hyviin työvälineisiin kannattaa, tämä on minun mielipiteeni.

Herätkää esimiehet ja hankinnoista päättävät! Työvälineet ajantasalle ja tehkää DigiKylli iloiseksi.

DigiKylliä harmittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018