perjantai 24. lokakuuta 2014

DigiKylli tapasi Visio-Veikon

Innokylästä sain vinkkauksen, että Lapissa liitää melkoinen sankari, Visio-Veikko. Tunsin heti sielujen sympatiaa, koska hänkin on virtuaalinen työntekijä. Minäpä päätin haastatella tätä heppua. 

DK: Kuka olet?
V-V: Mie olen Visio-Veikko, Kaikkien Apua Tarvitsevien Sankari! Mie asun Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä.

DK: Mitä teet arkisin?
V-V: Mie olen töissä Lapin ensi- ja turvakoti ry:ssä. Mie hoijan meijän Visioverkko®-etäyhteyspalveluita elikäs autan talon väkeä ja asiakkaita tekemään hommia kuvapuhelimella. Meillä Lapissa ko nuo välimatkat on niin pitkät, ettei aina ehi tai pysty matkustamaan sinne minne pitäs. Sillon on tosi kätevä ottaa kuvapuheluyhteys ja jutella sillä lailla kasvokkain! 

DK: Miltä tuntuu olla työpaikassasi?
V-V: Tykkään kyllä kovasti! Tämmösenä Kaikkien Apua Tarvitsevien Sankarina minusta on hienoa auttaa ihmisiä niitten erilaisissa, joskus vaikeissaki elämäntilanteissa. Son tämä nykytekniikka niin hienoa, että sie voit istua vaikka kotisohvalla ja sieltä käsin jutella meijän työntekijän kanssa. Sie et tartte ko tietokoneen taikka tabletin ja homma onnistuu!

DK: Mitä puuhaat vapaa-aikana?
V-V: Mie teen vapaaehtoistyötä. Ja ko mie niin tykkään tästä tekniikasta, niin mie toimin etävapaaehtoisena, semmosena tukihenkilönä netissä. Ja en mie sentään koko aikaa istu nokka kiinni tietokoneessa, liikun mie paljon luonnossaki. Meillä Lapissahan tuota lääniä riittää!

DK: Oletko sinkku?
V-V: Hmm.. Saattaahan se niinki olla, etten mie vielä ole ehtiny ommaa emäntää löytää..
                                                             - - - - - - - - - -

Upeaa työtä ja on hienoa kuulla miten teknologiaa käytetään hyödyksi. Visio-Veikko löytyy Facebookistakin! On muuten komea tyyppi :)

Ei haittaa pitkät välimatkat, kun on teknologia apuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018