torstai 22. tammikuuta 2015

SenioriVerkon VauhtiViikko

Tällä viikolla on meillä ollut vauhtia niin, että heikompaa hirvittäisi. Maanantaina katselimme Sadun ja Minnan kanssa tulevaa viikkoa kalenterista huokaillen (huoh) ja sitten hommiin. Maanantaina aloitimme toimintakertomuksen valmistelun ja tapasimme talouspäällikön. Minä päivittelin meidän some-kanavia sekä tein tilastoa niiden käyttäjistä.

Tiistaina tarkennettiin vaihetavoitteet tälle vuodelle. Satu ja Minna olivat lisäksi Moninaisuus2015 -verkoston tapaamisessa. Siellä pohdittiin tämän vuoden yhteistyöstrategiaa. Mukana olivat Eloisan iän Tiina, Jade-projektin Hanna, Hamdi ja Ruth, Setan tiedottaja Salla sekä Yhdenvertainen vanhuus -projektin Salla-Maija. Hienoa toimintaa minunkin mielestäni.

Pohdintaa pöydän ääressä.
Minä sain tehtäväkseni keskiviikkona valmistella perjantain kehittämispäivää. Sadulla ja Minnalla oli kolme teknisiin ongelmiin liittyvää asiakaskontaktia. Onneksi nuo ongelmat useimmiten voi ratkaista järjellä, joskus tarvitaan myös mielikuvitusta.

Tänään palataan vuosikertomukseen ja sitten valmistellaan Kontulan palvelukeskuksen atk-ohjaajien vierailua meille. Onneksi ensi viikolla on hieman hitaampi tahti. Mielestäni työssä pitää olla myös väljyyttä, jotta luovuus kukkii jatkossakin. Taidan muistuttaa siitä Satua ja Minnaa.Alla linkit Moninaisuus 2015 -verkoston projekteihin:

Eloisa ikä -avustusohjelma
http://www.eloisaika.fi

Jade-projekti
http://www.jadeprojekti.fi

Yhdenvertainen vanhuus
http://seta.fi/yhdenvertainen-vanhuus/

Seta
http://seta.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018