keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ajetaanko samalla pyörällä vai yksin?

Keskustelimme aamusella teekupposten ääressä yhteistyöstä. Kuinka tärkeää se onkaan ...ja hauskaakin. Mitä ihmettä olisimme saaneet aikaan yksin? Ei juurikaan mitään. Minä saatan toisinaan olla porukassa se joka haluaa keksiä pyörän itse uudelleen. Satu ja Minna useimmiten haluavat soveltaa luovasti jo keksittyä asiaa ja mieluummin muiden kanssa.

Meillä on taitavia ja innostavia verkostoja joiden kanssa tapaamme milloin milläkin kokoonpanolla. Aina joku tuo mukanaan uutta ja vaihdamme kuulumisia  On hieno huomata miten ammattilaiset jakavat osaamistaan ja kertovat avoimesti toiminnastaan ja suunnitelmistaan.

Tieto- ja viestintätekniikan verkostoista tapaamme säännöllisesti mm. näitä tahoja. Enter ry, Eläkeliiton ja Ehyt ry:n LähiVerkko-hanke, Vanhustyön keskusliiton Seniorit surffaa - nettiopastaja auttaa-hanke. Viimeksi mukana oli myös Eläkkeensaajien keskusliiton Verkosta virtaa- hankkeen edustaja. Tampereella vaikuttavan Likioman kanssa olemme taas suunnittelemassa yhteistyötä. Kannattaa tutustua näihin..mahtavaa osaamista.

Meillä on paljon muitakin verkostoja ja niistä sitten toisella kertaa. Kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä!

Ajellaan samalla pyörällä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018