tiistai 24. maaliskuuta 2015

Sovelluksilla säpinää päivätoimintaan

Satu ja Minna kävivät tukikäynnillä Roihuvuoren palvelukeskuksen päivätoiminta Liinassa. Siellä on tabletti ollut ahkerasti käytössä. Viime kerralla vaihdettiin tabletin ja projektorin välille uudet piuhat ja adapterit. Nyt ei ollut enää pätkimisongelmaa esiintynyt. Hyvä juttu, että asiat ratkeavat!

Tällä kertaa käytiin läpi uusia sovelluksia. Henkilökunta sai hyviä ideoita miten esimerkiksi iMoviella voisi tehdä videon pääsiäisestä. Saapa nähdä onko tulossa huumoria vai kauhua... Päivätoiminnassa hyviä sovelluksia ovat sellaiset, joihin kaikki pääsevät osallistumaan yhtäaikaa. Muun muassa tietokilpailu-tyyppiset sovellukset toimivat. Esim. GeoExpert-sovelluksessa voi testata maantiedon osaamista. Tässä hyvä puoli oli myös suomenkielisyys, helpottaa käyttöä. Haasteena on miten henkilökunta ehtii oppia uusien sovellusten käytön. Onneksi Liinassa on rohkeita ja innostuneita työntekijöitä.

Olen aika innostunut nyt, kuulin hienoja uutisia Liinassa. Hyvät kokemukset tabletista ovat kiirineet. Saattaa olla, että lähiaikoina viemme ilosanomaa eteenpäin tarjoamalla mahdollisuuden tabletti-kokeiluun uudessa paikassa. Mutta siitä ei vielä sovi puhua enempää. Odotan malttamattomana!

Liinassa oli värikäs pääsiäistunnelma.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018