torstai 28. toukokuuta 2015

DigiKylli fiilisteli Wienissä

Otinpa tuossa pikkuisen loman ja vilahdin Wieniin. Sadulla ja Minnalla oli homma hanskassa, joten mikäs meikäläisen oli kiitäessä ilman halki uusiin maisemiin. Kaunis, viihtyisä kaupunki ja tuli koettua Euroviisutkin siinä samalla (olen suuri musiikin ystävä).

Eräänkin reissun jälkeen istahdin kahvilaan laittaakseni tekstiviestin kotomaahan. Kohtasin välittömästi monta ihmettelevää... jopa hieman paheksuvaa katsetta (mikä moukka). Wienissä ei kahviloissa ja metroissa näprätty kännyköitä. Lisäksi metron ovien väliin ei juossut kukaan. Ne pamahtivat todella lujaa kiinni ja sinne väliin ei tervejärkinen syöksynyt. Toisaalta ovien avaamismekanismikin oli outo... moni  turisti jäi laiturille ihmettelemään. Koirille kiinnitettiin metrossa metalliset kuonokopat.

Metroasemilla oli lukuisia kolikkopuhelimia ja niitä käytettiinkin. Mikä nostalginen tunne. Miltei kaikkialla oli ilmainen Wi-Fi. Nopeus ja erilaiset viritykset saattoivat vaihdella kovasti. Lentokenttäjunan lippuautomaatin käyttöliittymä sai aivosolut hyrräämään. Pin-koodia ei kysytty kertaakaan ja tulipa maksettua pari ylimääräistä lippuakin.

Kaiken kaikkiaan kiva kokemus ja kaupunkia voi suositella.

DigiKyllin tunnelmia Wienistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018