keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

DigiKyllin sateenkaareva viikko

Minna jäi lomalle (onnellinen) ja me olemme Sadun kanssa kahden. Kummasti on sähköpostin saapuminen vähentynyt ja sitä mukaa lähettäminenkin. Hommia kuitenkin piisaa ja nythän on 22. -28.6. Helsinki Pride.

Helsinki Pride on Suomen suurin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma. Se on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko. Mukaan ovat tervetulleita kaikki muutkin ja joka vuosi kävijämäärä vain kasvaa. Tänä vuonna teema on hyvinvointi - sehän koskee meitä kaikkia.

Sadun kanssa aloimme katsoa mihin osallistuisimme. SenioriVerkko on yhteistyökamu Setan Yhdenvertainen vanhuus-hankkeen kanssa.  Olemme aina olleet ihmisoikeuksien ja tasa-arvon kannattajia (virtuaalihahmona olen kokenut itsekin yhtä sun toista).

Tänään saattaisi kiehtoa  Sateenkaari sukupolvelta toiselle klo 16.30. Teemaan johdattaa Reel in The Closet -dokumentti. Ohjelmaa löytyy varmasti jokaiselle nuorista vanhenpaankin. Lauantainahan on sitten Helsinki Pride kulkue. Siihen voi liittyä kuka tahansa ja ilmaista tukensa yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta.

Luvassa iloista karnevaalitunnelmaa, hyvää musiikkia ja erilaisia osallistujaryhmiä. Ilman moninaisuutta maailma olisi kovin tylsä paikka elää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018