keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

No voihan tietsikka sentään !

Niinhän siinä kävi että Annikki-rouva otti meihin yhteyttä - ongelma tietokoneen kanssa. Annikki kertoi että hänellä on ihan uusi tietokone. Mokkulakin hankittu ja poika asentanut sen hänelle käyttövalmiiksi. "Jotenkin tää ei nyt vaan toimi tai minä en osaa vaan käyttää". Pojallekin voisi ehkä soittaa mutta kun..hermostuu sitten osaamattomaan äiteensä. Päätimme mennä ihan paikan päälle katsomaan asiaa.

Paljastui että Annikin UpoUusi tietsikka oli uusi vain Annikille. Kone oli ollut pojalla käytössä jo suunnilleen vuosituhannen vaihteesta. Käytännöllisenä miehenä hän oli ajatellut että annetaan äiskälle vanha kone...ei tule sitten kalliiksi jos ei opi käyttämään. Jos oppii niin ostaa paremman sitten. Eikä se mokkulakaan oikein pelannut.

Usein hyvää tahtovat sukulaiset tuovat iäkkäille omia vanhoja koneitaan. Eipä niistä juuri iloa sitten ole kun vanha laite on vanha vanhoine ominaisuuksineen. Opi siinä sitten. Intoa olisi mutta se tekniikka. Ehkä se äiti tai isä ansaitsee uuden laitteen uusine ominaisuuksineen. Tärkeää on myös yhdessä pohtia mihin laitetta tarvitaan eli millainen hankitaan. Siitä se into kasvaa ja työ tuottaa tulosta.

No, Annikin poika ymmärsi asian. Nyt on ihan uusi laite tulossa:)

Oikeilla laitteilla homma hoituu ja into kasvaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018