tiistai 14. heinäkuuta 2015

Pilakuvia ja taidetta!

Kuvankäsittelystä olen kertonutkin jo aiemmin. Mutta tiedättekö, että rakastan taidetta ja kuvia muutenkin. Valokuvaamisen lisäksi tabletilla voi itsekin tehdä taidetta. Siitä esimerkkinä ryhmäkoti Pentin tuvan taidenäyttely ja Kukan päivän iloiset taideteokset. Tabletille löytyy lukuisia sovelluksia, joilla piirtämistä ja maalaamista voi kokeilla.

Myös tietokoneella voi piirtää. Olen hämmästellyt (ja hihitellyt) näitä iäkkäämmän herrasmiehen Paint-ohjelmalla tekemiä pilakuvia. Näissä kyllä tarvitaan vakaata kättä ja kärsivällisyyttä.




Piirtäminen ja maalaaminen on rentouttavaa. Kunhan ei itse ota liian kovia paineita tuloksesta. Itse kun en ole ammattilainen, niin voin huoletta testailla eri tyylejä. Kokeile sinäkin!

Ja loppuun... Ihan pakko mainostaa Sauli Leskisen taidenäyttelyä. Menkää käymään, jos liikutte Salon suunnalla. Minulla on läheinen suhde tähän taiteilijaan, joten siksi vinkkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Yhteisöllisyys tekee hyvää ihmiselle

Yhteisöllisyys on meille kaikille tuttu sana. Siitä ja etenkin sen puutteesta puhutaan paljon. Se koetaan yleensä positiivisena ja voimaann...

Eniten luetut 2018