perjantai 29. tammikuuta 2016

Treffeillä Somevaarin kanssa

Meillä on ollut vauhdikas viikko jälleen kerran. Olen yhä ihan täpinöissäni! Eilen meitä tuli tapaamaan kuuluisa #Somevaari...tai me kai menimme tapaamaan häntä. Eikä mekään ainoat oltu vaan mukana oli meidän "digiverkostomme": Eläkeliiton ja Ehyt ry:n Lähiverkko-hanke, Enter ry, Eläkkeensaajien keskusliiton Verkosta virtaa-hanke sekä Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-hanke. Ja että kaikki olisi mahdollisimman digitaalista niin tottakai Enterin Juulia oli paikalla virtuaalisesti FaceTime-videopuhelun kautta.

Minua kyllä jännitti tavata Somevaari. Olemme "treffailleet" vain Twitterissä aiemmin. Livetapaamisissa on aina oma fiiliksensä. Satu ja Teija olivat ihan cooleina taas. Näyttelevät mielellään tärkeää. Oli meillä asiaakin Somevaarin kanssa: pohdittiin mahdollisia yhteistyömahiksia... Niistä sitten lisää myöhemmin.

Laitankin alle linkin josta pääsette lukemaan Somevaarin ajatuksia siitä miksi iäkkäämmänkin kannttaa menä sosiaaliseen mediaan. Hyvät pointit. 


"Digiverkosto" ja #Somevaari iäkkäiden asialla

                              Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018