torstai 25. helmikuuta 2016

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Leikittiin töissä kolmistaan "Haluatko miljonääriksi" -kisaa. Miljoonasta pääsi kisaamaan meistä se, joka luetteli nopeiten kaikki SenioriVerkon viestintäkanavat. Arvatkaa kuka voitti? Aivan, DigiKylli tietenkin. Nuo kaksi ovat muka niin tietäväisiä, niin tietäväisiä. Eihän ne paineessa edes muistaneet takeltelematta kaikkia kanaviamme.

Tein heille yksinkertaisen SenioriVerkko viestii -linkkikuvan, jotta pystyvät selkeästi esittelemään maailmalla hankkeen toimintaa. Satu ja Teija olivat ihan innoissaan. Käytin siinä kätevää maksutonta ThingLink-sovellusta. Samaa, jota käyttävät monet verkkokaupat. Tiedäthän ne sisustuskuvat, missä esineiden päällä on pallura, jota klikkaamalla saa tuotteesta lisätietoa tekstein, kuvin tai videoin. Tässä minun kuvassani (laitoin omakuvani kun oli niin hyvä) näkyy myös palluroita. Klikkaamalla niitä saat lisätietoa miten viestimme tässä hankkeessa.

Kyllä me lähettelemme myös sähköposteja, WhatsUp-viestejä sekä tavallisia tekstiviestejä. Minä kirjoittelen noille kahdelle välillä pikku lappujakin. Kaikilla tavoilla on omat hyvät puolensa ja kohderyhmänsä.

Ai, miten miljonäärikisassa kävi? Alkuni oli loistava, mutta sitten tuli liian vaikea kysymys. Olisitko sinä tiennyt missä maassa ThingLink-sovellus on kehitetty? Nyt tiedän - Suomessa.


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018