perjantai 20. toukokuuta 2016

DigiKylli karkasi työhuoneesta

Näin kevätkesästä on tosi mukava ulkoilla ja erityisesti liikkua YHDESSÄ ulkona. Ihan PARASTA on keksiä miten sitä voi tehdä työaikana (siinä DigiKylli on aika hyvä). Nyt testasin videointivälineitä ja sovelluksia. Koostin videotallenteen Myllypuron Citykävelystä innostaakseni sinua videoimaan.

Kuvaamiset oli unohtua innostuessani verryttelemään musan tahdissa muiden mukana Myllypuron monipuolisen palvelukeskuksen pihassa. Tarjolla oli jokaiselle jotain eli 300 metrin, kilometrin ja kolmen kilometrin kävelylenkki. Eläkeläisissä on kovakuntoista väkeä, sillä jäin heti kolmen kilometrin matkan kärkijoukosta. Mukavaa seuraa riitti silti. 

Kävelystä tekemäni Periscope-lähetykset (@SeniorVerkko) säilyvät vain 24-tuntia, mutta pääset Citykävelyn tunnelmiin katsomalla alla olevan videon. Videokoosteita on muuten aika helppo tehdä. Omani työstin puhelimella ottamistani videopätkistä ja valokuvista iMovie-sovelluksella (Applen laitteissa). Kivoja videoita saa myös vaikka pelkistä valokuvista Google kuvat -sovelluksella. 

Ihan täydellinen en ole: GoPro-kameran videoinnit eivät tallentuneet. Pitääkö sitä virtanappulaa siinäkin painaa? Kivoja ulkoiluja ja videointeja! Se on kesä ny. 


Yhdessä rastikysymyksiä on mukava ratkoa

KLIKKAA TÄSTÄ JA NÄET VIDEOTALLENTEEN
                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018