torstai 18. elokuuta 2016

Nyt lähti DigiKyllin aarteet kiertoon

Sain KonMarin "Siivouksen elämän mullistava taika" -kirjan lahjaksi. Ihan kiva. Ilmeisesti jonkun mielestä minulla on turhaa tavaraa. Hmnnn.

Närkästyksissäni avasin kirjan, lueskelin sitä - ja päätin kokeilla esiteltyä menetelmää. Kysyin jokaisen tavaran kohdalla konmari-kysymyksen: tuottaako tämä esine minulle iloa? Touhun seuraksena eteisessäni oli pian iso kasa ilottomia tavaroita. Mutta miten pääsen niistä lopullisesti eroon? Kelvottomat lähtevät roskikseen, osan lahjoitan ja osan päätin myydä netissä. Missä? Miten? Tässä kolme käyttämääni pääväylää vinkiksi sinullekin, jos sama tauti iskee:

Fb-kirppikset
Kirjoita Facebookin hakukenttään kaupunginosasi/asuinpaikkasi nimi ja "ostaa" tai "myy"
> saat listan liikkeitä ja ryhmiä > klikkaa "Myy-ostaa-vaihdetaan-tyyppisen ryhmän nimeä
> klikkaa "Liity ryhmään"
> lue toimintaohjeet tiedostosta tai ylimmäiseksi kiinnitetystä tekstistä
> toimi ohjeiden maukaisesti.
Ota hyvät kuvat, anna oikeat mitat ja rehellinen arvio tuotteen kunnosta.

Huuto ja Tori
Huuto.net ja Tori.fi ovat paikkoja, joissa voit kätevästi laajemmallakin alueella ostaa ja myydä. Huuto.net-sivuilla voit myös huutokaupata tavaroistasi. Ihan helposti. Minä huutokauppasin vanhan perhoskokoelman, jolle annoin ensin vähimmäismyyntihinnan. Maalaisjärkeä ei kannata kirppistelyssäkään unohtaa. Jos ostaja säätää ja selittää (tai löydät epäilyttävän halvan tuotteen) unohda koko kauppa.

Älä vaan KonMarille kerro, mutta sinua on pakko varoittaa: nettikirppiksillä on ihania asioita myös myynnissä. Ihan pakko oli vähän vilkaista. Muutamat niistä tuottivat minulle niiiiin paljon iloa, että annoin niille uuden kodin. Kunnes tulee taas uusi siivousmetodi.

<3 DigiKylli

Fb-kirppis-ryhmät ovat kätevä tapa kierrättää hyvää tavaraa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Yhteisöllisyys tekee hyvää ihmiselle

Yhteisöllisyys on meille kaikille tuttu sana. Siitä ja etenkin sen puutteesta puhutaan paljon. Se koetaan yleensä positiivisena ja voimaann...

Eniten luetut 2018