keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Tabletit hyvinvoinnin tukena

Minna ja Satu tekivät reissun Tampereelle Likioma-projektin vieraaksi. Iltapäivän kohokohta oli Hyvinvointiteknologian hypistelyhetki Kuuselakeskuksessa. Tällä kertaa aiheena oli "Tabletit ja tietokoneet hyvinvoinnin tukena".

Ikäihmisiä tuli tasaisena virtana. Osa innokkaina ja osa vähän pelokkaina. Muutamalla oli jo kokemusta tietotekniikasta ja tableteista, mutta osaa moinen vekotin vieroksutti. Monenmoista ehdittiin kahdessa tunnissa. Selvitettiin muun muassa miten tabletilla voi katsoa televisio-ohjelmia, pelattiin, soitettiin pianoa ja rumpuja, piirrettiin ja kuunneltiin musiikkia. Hauskaa oli myös katsoa omia kotikontuja Google Earth-sovelluksen kautta.

Muutama innostunut meinasi myöhästyä päivälliseltä, kun tutustumishetki vei mennessään. Minna keskusteli vanhemman herran kanssa, joka oli mielissään, että sai tutustua nykyajan laitteisiin. "Kehitys menee niin vauhdilla, ettei mukana pysy. Mutta nyt voin sanoa kokeilleeni tablettia, onhan se hieno laite!"

On tärkeää, että myös iäkkäät saavat mahdollisuuden osallistua ja kokea uusia elämyksiä. Kiitos Likioma kivasta päivästä Tampereella!

Pelien kautta on helppo tutustua tabletteihin.
Taidetta ja tabletteja.

2 kommenttia:

 1. Likioman blogaus aiheesta:
  http://likioma.fi/2015/02/tabletit-ja-tietokoneet-hyvinvoinnin-tukena-1/

  Suuri kiitos SenioriVerkolle vierailusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DigiKylli rynnii äkkiä lukemaan blogin.. Kiitos Marko ja Likioma, että saimme tulla kylään Tampereelle. Oli oikein rattoisaa!

   Poista

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018