torstai 26. helmikuuta 2015

Etävalmennus - kuinkas sitten kävikään?

Eilen Satu ja Minna jännittivät. Iltapäivällä oli Movendos-hyvinvointivalmennuksen ensimmäinen arviointihetki. Itsekin koin pientä sydämen tykytystä, mutta olen niin monissa liemissä keitetty etten pahemmin hötkyillyt. Melkein kaikki osallistujat saapuivat paikalle. Muutamaan oli flunssa iskenyt kylmät kyntensä.

Etävalmennus oli koettu tähän asti mielekkäänä ja innostavana. Erityisesti tärkeäksi nousi valmentajien rooli. Kaikille oli tärkeää se, että oli mahdollisuus tavata myös livenä. Lisäksi valmentajien kannustus ja oma innostus vaikutti osallistujiin motivoivasti. Movendos sovellus koettiin poikkeuksetta helppokäyttöiseksi ja visuaalisesti innostavaksi. Muutama osallistuja oli jäänyt pohtimaan tekikö kotona liikkeet oikein, mutta se asia katsotaan sitten valmentajien kanssa. Ohessa hieman kommentteja.

"Kroppa ei ole enää kuin 50-vuotiaalla, on hyvä, että voi kysyä ohjeet liikkeeseen valmentajalta"."Ennen liikunta on ollut vähän puurtamista, mutta nyt katselee asioita eri tavalla... tämä motivoi". "Hyvä, että on live-valmentaja, joka aktivoi ja käskee pitää taukoakin jos itse innostuu liikaa". "Hyvin on mennyt. Joka viikko imen uusia juttuja". "Tällä voi muuttaa elämäntapojaan". "Talvisin liukkaalla olen vankina kotona. Nyt voin harrastaa silti liikuntaa ohjatusti". "Saan lisää terveysoivalluksia, kun olen mukana tässä".

Ihan peukutukset pilottilaisille sekä Miralle ja Jannelle.  Toivottavasti into riittää matkan varrellakin. Siitä sitten taas tuonnempana.

Terveellistä purtavaa ja arviointia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018