torstai 9. heinäkuuta 2015

DigiKyllin kesäinen uutiskatsaus

Työelämä yhä vaan hiljenee. Taitaa olla suurin osa porukasta tosiaankin lomalaitumilla. Meillä on vahdinvaihdos maanantaina - Minna palaa lomalta ja Satu lähtee. Lomakauden huomaa myös uutistarjonnasta. Talvella niin täpäkkä uutisointi on keventynyt kummasti.

Katsotaanpa hieman uutisvirtaa Amppareista.  Ilta-Sanomat otsikoi "11varoitusmerkkiä siitä että suhteesi voi olla mätä jo alusta alkaen". Tästä jokaisen on hyvä tarkistaa oma tilanteensa. Nainen.com on puolestaan huolissaan vanhenemisesta. "Saatat vanheta nopeammin kuin ikäisesi". Heti tuli vilkaistua peiliin. Onko nyt sitten päässyt käymään näin?

Iltalehti on huolissaan melanooman lisääntymisestä. Se onkin huoletuttava asia. Ostin itsekin kunnon kertoimet ja odottelen että aurinko joskus ilmaantuisi. Terveysjahyvinvointi.fi esittelee 10 hyvinvointia edistävää syytä juoda punaviiniä. Viikonloppu.com otsikoi:"Robottikaksintaistelu - Japani vastaa Usa:n haasteeseen. No, ehken lue tuota nyt. Seiska-lehdessä pohditaan Hjalliksen naiskuivioita. Tätä varmaan analysoimme syvällisesti iltapäiväkahveilla.

No, nyt oikeisiin hommiin. Movendos-pilotin arviointia on työstettävä. Se julkaistaan sitten syksymmällä. Toivottelemme mukavaa työpäivää niille jotka vielä työssä heiluvat.


LomaFiilikset jo mielessä
                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018