perjantai 20. marraskuuta 2015

DigiKyllin peliluola

-Näitä tapahtumia pitäisi olla useammin, vaati rouva, jonka kanssa jonotin kokeilemaan kiinnostavaa tietokonepeliä. Tällaisessa peliluolassa minäkin hauaisin käydä ainakin yhtä säännöllisesti kuin saunassa. Kummatkin tekevät hyvää sekä päälle, että kropalle!

Kansallinen pelipäivä -teemaviikon innostamana Enter ry järjesti pelitapahtuman Kampin palvelukeskuksessa, Helsingissä. Mukana oli useita järjestöjä. Katselin kuhinaa SenioriVerkon pöydän ympärillä kun Satu ja Teija opastivat ihmisiä kokeilemaan erilaisia hyödyllisiä sekä viihdyttäviä pöytä- ja tablet-tietokoneelle ladattuja pelejä. Peleistä yksi kehitti reaktionpeutta, toinen päättelykykyä, kolmas muistia ja loput vaikka mitä. Lääkärit saisivat jo ryhtyä kirjoittamaan pelireseptejä, sillä niin mukavaa ja kehittävää pelaaminen on! Onkohan tämä nyt sitä terveysteknologiaa?

Joku kerkesi jo tuhahtaa, miten niin tietokonepelit tekevät hyvää myös kropalle. Minulle ainakin tuli hiki, kun koitin päihittää pelikumppanini virtuaalikeilauksessa. Keilaaminen oli uskomattoman "aidon" tuntuista. Tosin tällä kertaa en onnistunut heittämään keilapalloa taaksepäin, kuten joskus on käynyt...

Mitä sanoisitte, jos perustaisin ihan oman peliluolan? Ja oven yläpuolella hohtaisi marraskuun pimeyteen houkutteleva teksti - "DigiKyllin peliluola".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018