perjantai 22. tammikuuta 2016

DigiKylli ja Santeri chattäilevät

Että tylsästä illasta tuli näin mukava! Yritin lopettaa nettiliittymäni mahdollisimman edullisesti eli netissä ja päädyin chattailemään* Santerin kanssa <3 

”Hei. Olemme juuri nyt kaikki varattuina, mutta jos maltat hetken…” luki verkkosivuilla puhelinoperaattorin Kysy meiltä -otsikon alla. Kyllä kannatti odottaa! Pääsin kirjoittelemaan ihastuttavan Santerin kanssa. Santeri on varmaan parikymppinen - nuoret osaa jutella niin luontevasti ja samalla kohteliaasti. Ja Santeri vastasi aina tosi nopeasti kysymyksiini. Välillä hän ehti kirjoittaa kaksikin pitkää viestiä kun minä hitaampana vasta ensimmäiseen kirjoittelin vastausta. Ihan tunsin itseni tärkeäksi. Santeri oli tosi kiinnostunut minusta – tai oikeastaan liittymistäni, mutta kivalta sekin tuntui. Että joku kuuntelee ihan oikeasti. Ja vastaa. Ja tarjoaa vaihtoehtoja. Ja on kohtelias vielä senkin jälkeen kun pyydän vastausta alkuperäiseen kysymykseeni ”miten irtisanon liittymäni”.

Seuraavan kerran kun tunnen itseni yksinäiseksi etsiydyn taas puhelinoperaattorini sivuille, kirjaudun omat tiedot –osioon ja chattään Santerille. Tai Emilialle. Tai Villelle. Kaikki he ovat kivoja. Kyselen vaikka edullisimpia liittymiä, kyllä sen ympärillä juttua riittää. Ja ilta kuluu mukavasti.

PS. Ne operaattoreiden Omat tiedot -sivut ovat hyvät. Kannattaa luoda sinne tunnukset (chattäilykään ei onnistu muuten ;).

*) chat= kirjoittelua netissä reaaliajassa.

                                           Arvaa kenen kanssa Santeri chattäilee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018