torstai 14. tammikuuta 2016

Katse eteenpäin ja vuoteen 2016, mars!

Niin se vuosi vaan vaihtui ja taas ollaan täydessä työn touhussa. Minulla on hieman kestänyt orientoitua työmaailmaan, mutta Teijaa ja Satua ei moiset asiat näytä piinaavan. Hommaa piisaa eikä se ihmettelemällä lopu.

Teija teki yhteenvetoa meidän some-tilastoista. Hyvältä näyttää. Kävijämäärien kasvua ja vuorovaikutuskin on lisääntynyt. Etenkin oma blogini loistaa tilastossa (luulen että se jurppii hieman Satua ja Teijaa, mutta minkäs teet). Kiitos teille lukijat.

Parhaillaan suunnitelemme yhteistyökumppaneille kyselyä toiminnastamme. Lisäksi vilkuilimme jo hieman pilotteihin osallistuneiden antamaa palautetta vuodelta 2015. Menneen vuoden toiminta on vedetty yhteen aika- ja seurantajanaan. Vuotta 2016 tarkennellaan. Minä olen valmistellut ensi viikon Iloa ja hyötyä mobiilisti-workshoppia. Sitä varten testasin myös Apple TV:n toiminnan.

Yläkiven atk-ryhmää käynnistellään ja huomenna tapaamme meidän järjestöpohjaisen "DigiVerkostomme". Mukana on myös Ikäteknologiakeskus, joka tuo varmasti paljon uutta ja tärkeää asiaa meille kaikille.  Pelihenkeä ja mukavaa alkavaa tätä vuotta teille kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018