keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

VoimaVerkko - sitä jokainen tarvitsee

Kyllä yhteistyössä on vaan voimaa. Montaa asiaa olen pähkäillyt ja aina joku porukasta tietää sekä osaa jeesata. Jess! Jess! Meillä yhteisenä aiheena ovat ikääntyneet sekä tieto- ja viestintätekniikka. Siinä on omat haasteensa ja ilonsa. Teknologian kehitys on nopeatempoista ja digitalisaatio iskee päälle. Joukkoäly hakkaa puhtaasti oman nupin.

On mahtia huomata miten verkosto jakaa osaamistaan ja kertoo avoimesti toiminnastaan sekä suunnitelmistaan. Miksi sitä piilotellakaan? Tuntuu että kokoajan oppii jotakin uutta. Vertaistukikin toimii. Se antaa valtavasti uskoa ja intoa uuteen. Työnohjausta parhaasta päästä.

"Digiporukkaamme" kuuluvat  Enter ry, Eläkeliiton ja Ehyt ry:n LähiVerkko-hanke, Vanhustyön keskusliiton Seniorit surffaa - nettiopastaja auttaa-hanke, Eläkkeensaajien keskusliiton Verkosta virtaa- hanke. Pian tutustumme kahteen uuteen aloittavaan hankkeeseen. Reumaliitto ry:llä alkaa ReSurf-hanke ja Eläkeläiset ry:llä Verkko ja vempaimet hallintaan -hanke. Etänä porukassa on Tampereelta Likioma-hanke.Teemme yhteistyötä myös Vallin Ikäteknologiakeskuksen kanssa. Peukutan meille kaikille.

VoimaVerkolla on paljon annettavaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018