torstai 30. lokakuuta 2014

Viilaan ja höylään ja kävelen vaan

Olen nyt viikon katsellut kun Satu ja Minna käyttävät kävelypistettä töitä tehdessään. Molemmat näyttävät tyytyväisiltä ja virkeemmiltäkin jollakin tapaa. Askeleita kerääntyy, hommat hoituu samalla ja hyvinvointi paranee...ehkä pikkuisen kuntokin. Sadun näin tyytyväisenä katselevan puolisalaa kalorinkulutustakin.

Päätin livahtaa laitteelle eilen kun he lähtivät esittelemään tablettilaitteita itäiseen omaishoidon toimintakeskukseen. Minähän kehuskelin etten tätä laitetta tarvitse, koska liikun niin paljon. Huomasin ettei vapaa-ajan liikunta korvaa työssä istumista. Luulen, että jäin koukkuun. Sen verran hauska ja hyödyllinen tämä on.

Pientä totuttelua kävelypiste kuitenkin vaatii. Oma rytmi on löydettävä ja sopiva nopeus kävelyalustalle. Ei kannata hurjastella alussa ainakaan. Niin, ja kävellä siinä pitää...ettei käy kuten minulle...matto vei kohti seinää kovaa vauhtia, kun unohduin haaveilemaan.


4 kommenttia:

  1. Hyvä Digi-Kylli!!!! Olet ihan edelläkävijä tai paremminkin edelläkävelijä!

    Nimim. Perässä tullaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti arvostuksestasi. Eteenpäin tässä kävelläänkin:) Tervetuloa mukaan. #DigiKylli toivottaa aurinkoista päivää!

      Poista
  2. Mikä koulutus DigiKyllillä mahtaa olla?

    VastaaPoista
  3. Olen kaikkien tieteiden ja taiteiden tohtori elämän yliopstosta

    VastaaPoista

Jätä viesti DigiKyllille.

Yhteisöllisyys tekee hyvää ihmiselle

Yhteisöllisyys on meille kaikille tuttu sana. Siitä ja etenkin sen puutteesta puhutaan paljon. Se koetaan yleensä positiivisena ja voimaann...

Eniten luetut 2018