torstai 29. lokakuuta 2015

DigiKyllin vauhdikas Halloween-viikko

Onpa ollut VauhtiViikko. Maanantaina tavattiin Sadun kanssa talouspäällikkö. Kävimme läpi hankintoja ja muuta tärkeää. Sen jälkeen päivitimme kaikki laitteet ajantasalle ja menihän siinäkin taas aikaa. Innostuimme myös inventeeraamaan "herkkukaappimme" eli tekniikkavarastomme.

Tiistaina Satu kävi yhteistyöasioissa Kontulan palvelukeskuksessa. Sielläkin tutkittiin ja päiviteltiin laitteita. Suunniteltiin hieman toimintaakin. Minä kävin läpi aika- ja seurantajanaa. Vertailin tavoitteita ja tuloksia. Lisäksi kirjoittelin toimintasuunnitelmaa vuodelle 2016. Tilasin myös uusia käyntikortteja sillä maanantaina Minnan äikkärisijainen saapuu töihin. Odotamme häntä innolla sillä yksi aivokapasiteetti lisää on erittäin tervetullutta. Siitä myöhemmin lisää:)

Keskiviikkona julkaistiin Eloisa yhdenvertaisuus -gallup. Twiittailimme tätä tärkeää asiaa eteenpäin. Lisäki Satu kertaili tulevan mobiilikoulutuksen järjestelyjä. Vastailimme myös muutamaan tukipuheluun - tekniikkahan on vaan tekniikkaa. Haasteita löytyy.

Tänään on yhteistyökumppanimme Kuntoutuksen edistämisyhdistyksen juhla. 20 vuotta sitten se perustettiin. Olemme auttamassa ja puolittain vierainakin. Satu ehdotti että pukeudutaan Halloween-asuihin mutta eihän se nyt sovi (kaikkee sekin..). Mahtavan ihanan karmivaa Halloweeniä teille kaikille.

                                                
                                                                HuHuuuuu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018