torstai 15. lokakuuta 2015

Hyödyllisiä SovellusVinkkejä kaikenikäisille

Tässä on nyt ollut sellaista hulinaa että päätin rentouttaa hermojani testailemalla sovelluksia. Pakko vinkata teille muutamasta kivasta jutusta. Google Keep on hyödyllinen, helppo, visuaalinen ja hauskakin. Keepin avulla voit kirjata ajatuksesi nopeasti muistiin ja jakaa ne ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Tuosta vaan teet käteviä puhemuistiinpanoja, jotka litteroidaan automaattisesti. Toimii ihan kivasti. Voit asettaa myös sijaintiin perustuvan muistutuksen ... ja kappas...kun astut kauppaan se näyttää vaikkapa kauppalistan.

Google Kääntäjäkin on hauska. Sovellukselle voi syöttää tietoa monella tapaa. Voit puhua, kirjoittaa näppäimistöllä ja käsinkin. Kuviakin voit ottaa käännettävästä tekstistä. Sovellukset sisältävät uutena ominaisuutena reaaliaikaisen kääntämisen kameran kautta. Kokeilin puheella kääntämistä. Aika hyvin toimii kun puhuu selkeästi. Kokeilumielessä testasin yhtä voimasanaakin (muutenhan en niitä käytä). Kääntäjä käänsi senkin.

Ja sitten paras: Downton Abbey: Mysteries of the Manor. Mysteries of the Manorissa pelaaja seikkailee tv-sarjasta tutuissa maisemissa. Rikostutkijana toimivan pelaajan tehtävänä on etsiä hienovaraisesti tv-sarjasta tuttujen hahmojen kadonneita esineitä ja selvittää syitä mystisen murtautumisen taustalla. Pelaajan tarkoitus on saavuttaa asukkaiden luottamus palauttamalla heille heidän esineitään. Näin Sadun jo lataavan tuota. Mitä nyt mahtaa töistä sitten tulla?


Hauskaa, kätevää ja hyödyllistä
                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018