torstai 26. marraskuuta 2015

TablettiTaidot - niin hyvää ettei sanotuksi saa

Runsas vuosi sitten tulin töihin SenioriVerkkoon. Ihmettelin silloin kovin, miten nämä miltei 80-vuotiaat voidaan muka tavoittaa mobiilisti. "Ammattilaisten avulla tietenkin", oli Sadun ja Minnan vastaus. Eipä ollut tuo käynyt mielessäni.

Tablettilaitteet ovat todellisia mahdollistajia ammattikäytössä. Niiden avulla voi tuoda paljon hyötyjä ja iloja kohderyhmälle, joka muuten jäisi niistä paitsi. Ne ovat välineitä joilla voi parantaa ja lisätä asiakkaiden osallistumista sekä toimintamahdollisuuksia. Niillä voi käyttää mm. pelillisiä menetelmiä hyvinvoinnin ja terveyden tukena. Tablettien avulla voi parantaa asiakaspalvelua, tehostaa työajankäyttöä ja keventää palvelujärjestelmää. Kannattaa käydä lukaisemassa toimintaterapeutti Riikka Marttisen hieno kooste tablettilaitteiden hyödyistä. Minä ainakin viisastuin kovin.

SenioriVerkon ja Lähiverkon yhteistyössä järjestämä Iloa ja hyötyä mobiilisti-koulutus on juuri tätä varten. Se on kerännyt 12 innostunutta sote-alan edelläkävijää oppimaan yhdessä uusia taitoja ikäihmisten hyödyksi ja iloksi. Ja mikä parasta - se on ihan syntisen hauskaa!

       

Tieto- ja viestintätekniikka on hauskaa sekä hyödyllistä 
                                    

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos Satu, Teija ja DigiKylli! Teette tärkeää työtä ja olen saanut hyvää palautetta tuosta järjestämästänne koulutuksesta. Oikein hyvä oli myös tuo Riikka Marttisen tekemä kooste. Täytyy muistaa jakaa sitä kaikille jotka pohtivat kannattaako tablettia hankkia vai ei. Iloa työhönne! Terveisin, Päivikki Paakkanen, Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kyllähän tämä kaikki lähtee innostuneista ammattilaisista.

    VastaaPoista

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018