torstai 6. lokakuuta 2016

Minä ja se kauhea Facebook


Juttelin viime viikolla kolmen varttuneemman rouvan kanssa Facebookista. Heistä oli kovin huolestuttavaa kuinka se valtaa ihmisten ajankäytön, puhumattakaan kaikesta muusta ikävästä sivuvaikutuksesta. "Nuoret viettää siellä päivänsä ja mistään ei tule töissäkään enää mitään."

Yritin kertoa heille SenioriVerkon Facebookista ja vähän houkuttaa mukaan. Terttu oli päättänyt aikoinaan ettei mene SINNE ikinä. Raili säesti vieressä. He tiesivät, että siellä liikkuu niin kauheaa väkeä, että on pitänyt palkata poliisikin vahtimaan. Lehdessä oikein oli mainittu, että lisää nettipoliiseja tarvitaan.

Terttu ja Raili jatkoivat matkaansa päätään puistellen. Anni jäi kuitenkin hetkeksi juttelemaan. Hän kertoi olevansa Facebookissa. Ei ollut kertonut asiasta kavereilleen koska nämä olivat hieman sellaisia vanhoillisia. Annin mielestä siellä on hauskaa ja vanhoja tuttujakin on löytynyt. Asuinalueella on oma Fb-ryhmäkin missä kerrotaan palveluista jne. Kävelyryhmäänkin hän oli liittynyt Facebookin innoittamana. Siellä ilmoitettiin milloin ja mistä porukka lähtee liikkeelle. Loistavaa, saimme SenioriVerkon Facebookiin uuden kiinnostuneen osallistujan.

Teimme pikakyselyn Facebookissa siitä mitä se antaa käyttäjilleen. Kuvassa tulokset.

                           
                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Miten unelmamaisema herätetään eloon?

Oletko seurannut meidän muraalin eli seinämaalauksen luomista? Täältä voit lukea aiemmat blogitekstit . Miksi me sitä niin hehkutetaan? Mitä...

Eniten luetut 2018